חדרי קירור

חדרי קירור משמשים לשמירה על הטמפרטורה של או חלל ברמה מסוימת. הם יכולים לשמש לכל דבר, החל ממקררים ועד למכלים קריוגניים.

חדר קירור הוא אחד החלקים החשובים ביותר בכל מבנה או חלל. חדר קירור ממוקם בדרך כלל באזור שצריך לשמור על טמפרטורה מסוימת כמו מקרר, מקפיא או אינקובטור.

למה משמשים חדרי קירור

חדרי קירור הם מחזה נפוץ בבתים ומקומות עבודה רבים. הם משמשים לאחסון מזון, תרופות ופריטים אחרים שצריך לשמור בטמפרטורה מסוימת.

צרו קשר עם Logicor >>>

חדרי קירור במסעדות

חדרי קירור משמשים במסעדות לשמירה על טריות המזון, אך ניתן להשתמש בהם גם לאחסון מזון שאינו בשימוש.

חדרים קרים נמצאים בדרך כלל בחלק האחורי של מסעדה ונשמרים בטמפרטורה מבוקרת הנעה בין 4 מעלות ויותר.

כיום כמעט בכל מסעדה יש חדר קירור על מנת לספק תנאים תברואתיים נכונים למזון שהמסעדה מגישה ללקוחות שלה.

חדרי קירור במעבדות

חדרי קירור משמשים במעבדות לאחסון דגימות שיש לשמור בטמפרטורות נמוכות. הם משמשים לעתים קרובות במגזרי המדע והמחקר.

חדרי קירור עשויים לרוב מעופרת או פלדה, והם יכולים להיות ממוזגים או לא מחוממים. הם משתנים מקטנים בגודל אישי לתעשייתי גדולים.

חדרי קירור עוזרים לשמור על הטמפרטורה של הדגימה ברמה ספציפית, שהיא בדרך כלל בין 0°C ל-18°C עבור רוב הדגימות הביולוגיות.

חדרי קירור מתחלקים לשני סוגים: חדרי קירור בטמפרטורה נמוכה וחדרי קירור בטמפרטורה גבוהה. חדר קירור בטמפרטורה גבוהה משמש לאחסון דגימות שלא ניתן לאחסן במקפיא, כגון דגימות דם, זרע ורקמות. חדר קירור בטמפרטורה נמוכה משמש לאחסון חומרים קפואים כגון מוצרי מזון, עוברים ותאי גזע.

ברוב המעבדות המשמשות לעריכת מחקרים וניסויים בתחום המדע והרפואה יש חדרי קירור. חדרים אלה משמשים לאחסון דגימות שיש לשמור בטמפרטורה מסוימת למשך פרק זמן מסוים.

צרו קשר עכשיו!