איריס מתכונים וסדנאות - קוביות חזה עוף מוקפץ עם ירקות ופסטה. כמה פשוט ככה טעים‼ איך? במחבת ווק מקפיצים קוביות חזה עוף עם שמן עד שכמעט מוכן. מוציאים לצלחת. מכינים פסטה איזה
Israeli kitchen - מי קבע שמשתמשים במחבת ווק רק על מנת להכין אוכל מוקפץ? הנה שימוש מקורי למנה מפתיעה שמכין לנו האדריכל חן פרץ: תבשיל פילטים של עוף בטעמים מתוקים וחריפים, הכל
ווק - פודי - Foody
ווק אנד רול - המדריך השלם למקפיץ
ווק - פודי - Foody
בקר סצ'ואן חריף בסגנון סיני - מתכון - רעבים ברעבך
ווק-ברווז מטוגן ורוטב צדפות - ללא גלוטן מתכונים
היסטוריה: רשת ווק טו ווק נפתחה רשמית בישראל - וואלה! אוכל